Meld misbruik

Buurtmamas.nl doet haar uiterste best om jou in contact te brengen met maatjes in je buurt. Iemand waar je iets mee kan opbouwen en herkenning kan vinden. Mogelijk groeit het wel tot een goede vriendin waar je veel lol mee en steun aan hebt.
We willen het op Buurtmamams.nl heel gezellig houden, daarom willen we dat je geen reclame maakt, plaats geen spam en roep niet op om films, boeken e.d. te delen. Maak geen kwetsende of discriminerende opmerkingen.
Berichten waarin reclame, spam of kwetsende opmerkingen staan worden zonder waarschuwing van Buurtmamas.nl verwijderd.

Website misbruik
Het kan helaas altijd voorkomen dat iemand zich inschrijft die hier niet hoort. Geeft je onderbuiksgevoel aan dat het niet klopt, ga er dan niet op in!
Heb je een concrete aanwijzing dat iemand verkeerde berichten plaatst of buurtmamas.nl niet gebruikt waar het voor bedoeld is, meld dit alsjeblieft via het contact formulier.

Persoonlijk geweld
Heb je zelf te maken met misbruik in je eigen leven, zoek dan hulp. Praat er met een vertrouwt iemand over, ga naar je huisarts of bel Veilig Thuis: 0800-2000. Je bent niet de enige, maar je bent wel de enige die actie kan ondernemen. Doen!